Termékek

Prémium Akác Fűrészáru 

Sokoldalú építőanyag bármilyen projekthez – kerítések, padlók, bútorok és még sok más!

Erős és tartós akác pallók különféle építési projektekhez, természetes választás a hosszú élettartamért.
Erős és időtálló akác gerendák, deszkák építkezéshez, természetes választás a stabil szerkezetekhez.
Az akác oszlopok ideálisak építkezési és kerítési projektekhez, mivel erősek és hosszú élettartamúak. Az akácfa természetes ellenállóképessége biztosítja, hogy az oszlopok évekig szolgálják céljukat anélkül, hogy különleges karbantartást igényelnének. Válaszd az akác fűrészárut, ha természetes és megbízható megoldást keresel!

Fűrészpor

Finom akác fűrészpor különféle felhasználási területekre, természetes és környezetbarát választás.

Az akác fűrészpor sokféle felhasználási lehetőséget kínál, legyen szó állatállomány almozásáról, húsfüstölésről, brikett és pellettálásról vagy kertészeti felhasználásról. A természetes akácfa finom fűrészpora környezetbarát és hatékony megoldást nyújt, miközben megőrzi a fa természetes tulajdonságait. Válaszd a természetes és fenntartható megoldást akác fűrészporral!

Akáckaró

Paradicsom karók, növénytámaszok – támogassák növényeit stabilan és stílusosan!

Ez az erős akác karó tökéletes választás paradicsomok és más kerti növények támasztására. Az akácfa természetes tartóssága biztosítja, hogy a karó hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak, és megbízható támogatást nyújtson a növényeidnek. Válaszd a természetes megoldást kerted szépségének és termésének védelmére!

Wood-Mizer LT 40 Tölgyfa bérfűrészelése közben.

Prémium gép, prémium eredmények

 Az 5-Ös Hárs Bt. büszkén kínálja bérfűrészelési szolgáltatásait a prémium minőségű rönkhasító és egyéb feldolgozó gépeivel 1-8 m hosszig.
Tapasztalt csapatunk garantálja a precíz és hatékony fűrészáru feldolgozást, legyen szó vastag gerendákról vagy finom deszkákról. Rugalmas szolgáltatásaink minden egyedi igényt kielégítenek, biztosítva a legmagasabb szintű minőséget.
A  keskenyszalagos technológia a maximális kihozatalt garantálja,a fűrészáru tökéletes és pontos feldolgozásához , minden egyes partnerünk számára, legyen szó akár 1 db rönk felfűrészeléséről is!
Vállaljuk épületfa bérfűrészelését léctől a gerendáig gyalulva,vagy csiszolva,élletörve igény szerint! A beszállított rönk alapanyagok bérfűrészelése során különös figyelmet fordítunk a precizitásra és a minőségre.
Biztosítjuk, hogy minden faanyag hiánytalanul a lehető legjobb formában kerüljön ki kezeink közül. Ezzel nemcsak a faanyagok értékét növeljük, hanem hosszú távú partneri kapcsolatokat is építünk.

Scroll to Top