Akácfa zsindely Oldalfalra 1m2

11049 Ft

+ Szállítási díj
Kategória:

Oldalfalra:1 m2  15+15+15 db mindhárom szélességből 0,029 m3  23 Kg

20/4 mm x 75-100-125×500 mm három szélességi mérettel vegyesen takarással rakva

Szállítási idő 5-6 munkanap

Az akácfa zsindely egy rendkívül népszerű és sokoldalú anyag, amely számos építészeti és design alkalmazásban használható. Ez az anyag különösen népszerű tetőcserépnek háztetőre, kiülőhöz, valamint oldalfal burkolatnak, mivel kiváló tartóssággal és esztétikai értékkel rendelkezik.

Tetőcserépnek háztetőre

Az akácfa zsindely ideális választás tetőcserépnek háztetőre. Ennek az anyagnak a természetes ellenálló képessége a rothadás és a kártevők ellen biztosítja a hosszú élettartamot és a minimális karbantartási igényt. Az akácfa zsindely természetes szépsége és meleg tónusai elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöznek bármely háztetőnek.

Kiülőhöz

Kiülők építésekor az akácfa zsindely kiváló választás lehet. Az anyag tartóssága és ellenálló képessége biztosítja, hogy a kiülő hosszú évekig szépen és funkcionálisan szolgálja a családot és vendégeket. Ezen kívül az akácfa zsindely természetes megjelenése tökéletesen illeszkedik a kerti környezetbe, harmonikus és hívogató atmoszférát teremtve.

Oldalfal burkolatnak és design elemnek

Az akácfa zsindely nemcsak tetőcserépnek és kiülőhöz használható, hanem oldalfal burkolatnak és design elemnek is kiváló. A fa természetes erezete és színe különleges vizuális hatást nyújt, amely bármely épület homlokzatát vagy belső terét feldobja. Az akácfa zsindely használata mint design elem lehetőséget biztosít egyedi és kreatív megoldások megvalósítására.

Összefoglalva, az akácfa zsindely egy rendkívül sokoldalú anyag, amely számos építészeti és design alkalmazásban megállja a helyét. Legyen szó tetőcserépről háztetőre, kiülőről vagy oldalfal burkolatról, az akácfa zsindely mindig stílusos és tartós választás.

Tömeg 23 kg
Méretek 30 × 50 × 20 cm
Akácfa zsindely Oldalfalra 1m2
11049 Ft
Scroll to Top